Selasa, 14 Julai 2009

Malas & IC Hilang

Lately macam malas je nak update blog. Nape ntah.Nak kata tak ada cerita, ada je sebenarnya, tapi bila buka je blog, malas nak wat apa2, tutup je balik.huhu...Inilah agaknya simptom malas yang pernah melanda blogger yang lain kan...spider baru first time rasa malas secara berpanjangan macam ni. Tapi now dah ok sikit kot. yelah, kalau tak tak delah cerita pasal malas ni kat sini kan.

Nak bagitahu gak kat sini, IC spider dah hilang...huhu...balik ni kena buat report...Janganlah IC tu jatuh kat sesapa yang tak bertanggungjawab...tak sabo nak buat report ni...spider takut...ggg...rrrr.....ggrrr...ggrrr....(camni ke takut?). Napelah boleh hilang IC tu? Puas dah cari merata tempat, tapi tak gak jumpa, sahlah hilang kan. Adui..tak pasal2 nak bayar denda lagi (RM100 kan?) Adeiiii! Budget shopping pun kira dah lari lah bulan ni...Ada ke sesapa nak menderma kat spider time2 camni(untungnya kalau ada :D). Tulah, lain kali jangan cuai sangat (tapi rasanya tak cuai sangat). Pengajaran untuk you all, sila periksa IC anda setiap 12jam OK!

6 ulasan:

NURUL berkata...

tasya...hati2 ye. mcm ner ic leh hilang ke terselit mana2 ke tasya?

redspider crystal berkata...

puas dah cari kaklong, tapi tak jmpa gak...hbis semua tempat dah geledah.almari, kereta, laci, dalam fail, bawah2 lipatan baju semua dah selongkar..leceh jer kan bila hilang IC ni..kad2 lain yang tak penting tu ada lak dalam beg, tak hilang pun..hangin jer...
Tapi smlm dah g wat report, cuma nk g JPN je tak tau lagi bila..geram jer...

sEmut berkata...

nanti dah pegi JPN, bayar denda, balik umah, tiba tiba terjumpa balik IC lama. best kan?

redspider crystal berkata...

Best gak tu...boleh spare kan...
time hilang yg 1st dulu pun camtu gak...
dah buat semua, jumpa balik belakang almari...
bolehkan spare yg lagi 1 tu (kalau ada 2)?

sEmut berkata...

belakang almari? betul punya spider perangai.

redspider crystal berkata...

wat sawang ler semut

Blog Widget by LinkWithin