Khamis, 23 Julai 2009

Future Shoes Ke?

Meh sini semua, nak bagi tengok beberapa design kasut yang mungkin ada antara kita tak pernah nampak... Gambar2 ni pun telah dihantar olehKakSiti kepada spider melalui email.

Memang agak pelik dan mencabar untuk memakainya. Mungkin kepada sesiapa yang ada hasrat untuk mereka kasut sendiri dengan meletakkan sedikit element2 yang unik, mencabar dan mesra alam, cubalah lihat contah2 kasut di bawah ini...TQ buat kakSiti yang sudi share gambar ni dengan spider.















Tu antara yang ada dan agak 'OK'lah kalau dipakaikn kat kaki...tapi yang ni challenging sikit tuk digayakan, tapi kepada sesiapa yang terror, boleh gak untuk mencari, mereka dan seterusnya memakai kasut yang seumpama ini...sila tengok yer kat bawah ni....
ni kalau jalan kat tar, mau melepur tapak kaki...
ni bukan setakat melepur tapak kaki, mau tembus paku tu kat dalam tumit kaki kita, ye tak?

OK, tu je dulu...saja nak kongsi dengan you all juga...have a nice day! nak balik dah..bubbye!

2 ulasan:

NURUL berkata...

tasya...mcm2 ye design kasut ye. org skrg byk mencuba pelbagai design.

redspider crystal berkata...

kakNurul_itulh nyer...tp yg last tu cam ssh je nak pakai kan kaklong

Blog Widget by LinkWithin