Isnin, 1 Jun 2009

Tak Faham & Tak Suka

Tak faham...

Pernah tak dengar iklan dalam radio Era (tak pernah lagi gengar kat radio lain), bunyi nye lebih kurang macam ni, "Hai, saya Ning Baizura, terima kasih kerana menyokong karier ning,bla...bla...bla...ning bukanlah seorang yang luar biasa, tetapi hanya insan biasa yang ada batasannya, bla...bla...bla...tetapi sekarang ning berasa teramat penat." Habis.lebih kurang macam tulah bunyinya...spider tak faham iklan ni pasal ape sebenarnya?tergantung macam tu je. Tak faham tak faham.

Tak suka...

Kes yang tak suka sekarang ni ialah kes artis Malaysia, si Waheeda and Akhil. Tak suka benar hal kisah macam ni. Tapi yang memang spider pasti, Waheeda is not my favourite artist dari awal2 dia jadi penyanyi lagi. Bukan setakat tak favourite, memang out of favourite langsung...walaupun mak spider suka kat dia ni, tapi sekarang mak tengoklah hal yang dah kecoh sekarang, penangan dari artis kegemaran mak ni ek...(rasanya mak dah tak suka juga kot Waheeda ni). Memang tak tahu mana betul mana salah, tapi secara logik akalnya, fikir2lah sendiri...

6 ulasan:

waNiFarees berkata...

setuju!!! setuju!!!

heh.. sama la kita...

redspider crystal berkata...

iye...hidup kita!

PROFkusut berkata...

tu la pasal.. artis nih

kerana cinta, manusia binasa!!!

redspider crystal berkata...

ini kategori cinta yg membabi buta kot..pastu mulut yg sorang tu kan, tak hengat2...mcm tak bersalah jer..
ish, malas nk komen bnyk..wat dosa jer pun.

b.j berkata...

buat2 fhm jelah

redspider crystal berkata...

nak try buat fhm pn tak fhm gk b.j

Blog Widget by LinkWithin