Selasa, 16 Jun 2009

Sepatu Kami

Saje nak tayang kaki dengan kasut dan sandal masing-masing...

Teringat entri Sukadukacita yang juga ada gambar kaki-kaki and sepatu macam ni.

Tapi sandal yang no.23 tu special ok... Pernah kena sorok lagi dengan si Farah. Nasib baik tak sempat buat report kat balai polis, Farah dah pulang balik sandal tu. Hihi, mesti Farah takut dengan tuan punya sandal 23 ni kan.



8 ulasan:

waNiFarees berkata...

Comei la kasut yang pakai kain ijau tuh!!! wuwuuuuuu!! sangaaat cute!!

NURUL berkata...

comel semua kasut2 tu tasya :)

IrinaSairah berkata...

wah..nak wat lelong kasut ke tuh..hehehe

redspider crystal berkata...

waNiFarees_tuan kasut die bangga giler ade orang puji kasut tu cute...hehe..

redspider crystal berkata...

NURUL_TQ kaklong, tapi yang empunya kasut lagi comei2 kot..kiki...perasan selalu..

redspider crystal berkata...

IrinaSairah_ingat lagi entri IrinaSairah yang ade beli sandal sama dgn ofismate tu..kebetulan kan..blh lak yer..huhu..sehati sejiwa gamaknya.

sEmut berkata...

ah tak rock langsung

redspider crystal berkata...

semut_nak rock senang je, nnt kitaorg hias batu, rock terus. semut jalan pun tepi pun tak perasan. Klau terpijak sori yer.

Blog Widget by LinkWithin