Rabu, 1 April 2009

Lima Benda.

Ni spider tagged dari Asmaraloka a.k.a. AA punya blog. Boleh yek AA. hihi.

5 things in my bag:
1) wallet (red.besar mcm pencilcase.sama dengan Haida.saja beli sama).
2) foundation (sentiasa bawa, tapi tak sentiasa pun pakai).
3) compact powder (yang ni palig malas pun, calit gak secalit dua).
4) pas kerja (nak swept in and out waktu kerja).
5) ketip kuku (selalu ofismate pinjam, menandakan spider tak ada penyakit berjangkit yer).Maklum.

5 things in my wallet:
1) Handfone (walaupun cikai, wajib dibawa ke mana-mana).
2) kad2 segala kad.(Tapi kad kredit memang tak ada ok.Maklum ye).
3) Lipice (memastikan bibir lempab dan tidak kering ye).
4) Lipstik (ni pun bawa je, tapi tak tentu pakai).
5) Office calender (senang nak tgk cuti-cuti walau di mana anda berada).

5 favourite things in my bedroom:
1) katil (masuk bilik je confirm baring terus kat sini.)
2) bantal (satu pun jadilah, janji ada. Ada banyak lagi bagus.)
3) kipas (wajib ada sebab panas ooo dalam bilik.)
4) cermin (nak belek jerawat-jerawat baru yang tumbuh.)
5) almari (kalau tak ada, mana pulak nak simpan baju2 semua tu?)

5 things I wish to do:
1) kahwin
2) honeymoon
3) beli rumah
4) beli kereta
5) bahagiakan bakal suami n anak-anak (hihi..blh kan?)

5 things I’m doing now:
1) Price Negotiation.
2) gaduh dengan orang yang penuh kasih sayang lagi.
3) blogging.
4) typing.
5) waiting for 5.42pm (habis kerja.nak balik rumah).

Itu sahaja.

3 ulasan:

Ilma berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
AA berkata...

suke ngan 5 things U wish to do.. hehe.. menarik..

redspider crystal berkata...

AA_TQ :) suka gak baca entri AA. Banyak info berguna. Pasal diet ikut darah pun spider suka.

Blog Widget by LinkWithin